Blekinge arboristtjänst AB

Avancerad trädfällning

 

Välkommen till vår professionella trädfällningstjänst som betjänar både Blekinge och Skåne. Vi är specialiserade på att hantera alla typer av trädfällningar med hög kvalitet och omsorg om miljön. Oavsett om du befinner dig i Ronneby, Karlskrona, Karlshamn eller någon annan plats i Blekinge eller Skåne kan vi hjälpa dig. En duktig arborist kan avgöra om ett träd behöver fällas eller inte -och bör komma med alternativ till fällning av värdefulla träd. Är det trots allt så att trädet ska fällas, så gör vi det säkert och effektivt.

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vi utför noggranna riskanalyser för att säkerställa att ingen skadas under trädfällningsprocessen. Våra trädfällningsexperter är välutbildade och har omfattande erfarenhet av att hantera olika typer av träd och situationer.

Utöver trädfällning kan vi också hjälpa till med borttagning av stubbar och andra rester efter fällningen. Vi har rätt verktyg och utrustning för att effektivt ta bort stubbar och lämna området snyggt och redo för användning.

Kundnöjdhet är viktigt för oss, och vi strävar alltid efter att leverera en tjänst som överträffar förväntningarna. Vi är stolta över vårt rykte för pålitlighet, professionalism och kvalitet. Oavsett om det handlar om en enskild trädfällning eller ett större projekt, kan du lita på oss för att göra jobbet rätt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert för trädfällning i Ronneby, Karlskrona, Karlshamn och andra delar av Blekinge och Skåne. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en säker och vacker utemiljö!

Markfällning

Vårt erfarna team av trädfällningsexperter kan genomföra markfällning när utrymmet och omständigheterna tillåter det. Med noggrann planering och expertis kan vi fälla trädet i sin helhet på marken, utan att skada omgivningen. Vi tar hänsyn till faktorer som trädhöjd, omgivande strukturer och markförhållanden för att säkerställa en säker och effektiv markfällning.

Sektionsfällning

I vissa fall kan sektionsfällning vara den bästa metoden för att fälla ett träd. Vid sektionsfällning delas trädet upp i mindre sektioner som sedan fälls ner kontrollerat av erfarna trädklättrare. Detta är särskilt användbart när det finns begränsat utrymme eller när det finns risk för skador på omgivande strukturer. Våra trädfällningsexperter har expertisen att utföra sektionsfällning på ett säkert och noggrant sätt.

Trädfällning med lift

I de fall då trädet är för osäkert att klättra eller markfälla har vi kompetensen som krävs för att utföra trädfällning med hjälp av skylift.

Trädfällning med sågbil

I vissa fall kan det vara säkrare och effektivare att utföra trädfällning med hjälp av kranbil med monterad såg. Vi vet vilken medod som passar bäst!

Begär offert